Известие

Collapse
No announcement yet.

connect nav+ инсталиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• connect nav+ инсталиране

Здравейте , имам алфа ромео 159ти със нормално СД Радио и Блуе&ме , купих си конект нав+ и не оспявам да се справя с инсталирането и . Трябва ли блуе&ме да остане или не? На навигацията има една бяла букса която в колата я няма . ЮСБ и телефона мисля че са свързани към блуе&ме в момента , моля за помощ.

Имаше една тема с картинки и разни обяснения кое как се свързва. Потърси я и я прочети, мисля че ще ти е от полза. Чел съм я отгоре отгоре, затова не мога да ти дам съвет какво да направиш. Прегледай последните 10на страници и ще я намериш. Успех.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от dimitar 159ti Покажи съобщение
      Здравейте , имам алфа ромео 159ти със нормално СД Радио и Блуе&ме , купих си конект нав+ и не оспявам да се справя с инсталирането и . Трябва ли блуе&ме да остане или не? На навигацията има една бяла букса която в колата я няма . ЮСБ и телефона мисля че са свързани към блуе&ме в момента , моля за помощ.
      И аз съм така, и мисля че Blue&Ме е с различен номер за такива като нас без нави и такива с нави..мисля че трябваше да се смени, но наистина намери си темата тук и ще разбереш повече

Comment

Според другия форум за блеят&ме . Моето е с правилния номер ,проблема при мен са кабелите за сега , дали нещо трябва да се преработи по буквата на блеят&ме ? И дали някой може да каже как да променя правилно тъмната букса където е тока. Схема има ли някой?

Comment

Working...
        X