Здравейте , имам алфа ромео 159ти със нормално СД Радио и Блуе&ме , купих си конект нав+ и не оспявам да се справя с инсталирането и . Трябва ли блуе&ме да остане или не? На навигацията има една бяла букса която в колата я няма . ЮСБ и телефона мисля че са свързани към блуе&ме в момента , моля за помощ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
connect nav+ инсталиране
Collapse
X
-
Имаше една тема с картинки и разни обяснения кое как се свързва. Потърси я и я прочети, мисля че ще ти е от полза. Чел съм я отгоре отгоре, затова не мога да ти дам съвет какво да направиш. Прегледай последните 10на страници и ще я намериш. Успех.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
-
Първоначално публикувано от dimitar 159ti Покажи съобщениеЗдравейте , имам алфа ромео 159ти със нормално СД Радио и Блуе&ме , купих си конект нав+ и не оспявам да се справя с инсталирането и . Трябва ли блуе&ме да остане или не? На навигацията има една бяла букса която в колата я няма . ЮСБ и телефона мисля че са свързани към блуе&ме в момента , моля за помощ.
Comment
Comment